Želė „Spanguolės ant sniego“
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 galvų | varškė |
50 gramų | džiovintų spanguolių |
40 gramų | želatina |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
2.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
3.
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
4.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldus užkandis
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Arbūzų šerbetas
- Šokoladiniai kavos ledai
- Desertinė varškytė
- Vaisiai šokolade
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Bananai šokolade
- Gaivus desertas
- Skanėstas "Vitaminai"
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Citrinų putėsiai
- Braškių pienas
- Citrininis desertas
- Varškės skanėstas
- Želė "Trispalvė"
- Uogų jogurtas
- Cake pops‘ai
- Varškės desertas
- Keptų bananų ir ledų desertas
Želė „Spanguolės ant sniego“
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
500 galvų -
Džiovintos spanguolės,
50 gramų -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai