Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Melionų desertas
- Vyšnių želė
- Kaimiški ledai
- Tortas "Mozaika"
- Varškės desertas
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Varškės sufle su vaisiais
- Dribsnių kokteilis
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Glazūruota varškė
- Labai skani braškių sriuba
- Želė desertas su uogiene
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Baltasis tinginys
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...