Želė desertas "Agrasto sapnas"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų | žemuogės |
500 gramų | agrastų |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
50 gramų | cukraus pudra |
3 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
3 valgomieji šaukštai | vanduo |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Agrastus nuvalyti, nuplauti, užpilti 3 stiklinėmis vandens, išvirti ir nukošti. Nuovire ištirpinti cukrų, sudėti ištirpintą vandenyje želatiną ir atvėsinti. Kai tik želė ims stingti, sumaišyti su nuplautomis ir nuvalytomis žemuogėmis, išpilstyti į formeles ir padėti šaltai. Prieš patiekiant kiekvieną porciją papuošti suplakta su cukraus pudra grietinėle arba ledais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Varškės torčiukas su persikais
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- Bananas želės spąstuose
- Želė tortas
- Rabarbarų drebučiai
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Želė desertas su uogiene
- Želiniai kiaušinukai
- Velykinis želinių kiaušinių lizdas
- Kefyro panna cotta
- Vyšnių želė
- Gaivus žele desertas
- Salotos drebučiuose
- Mangų - varškės želė desertas
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Varškės sūris su žele
- Želė drebučiai apelsine
- Vaisiai drebučiuose
Želė desertas "Agrasto sapnas"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Žemuogės,
300 gramų -
Agrastai,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Želatina,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuvalyti, nuplauti, užpilti 3 stiklinėmis vandens, išvirti ir nukošti. Nuovire ištirpinti cukrų, sudėti ištirpintą vandenyje želatiną ir atvėsinti. Kai tik želė ims stingti, sumaišyti su nuplautomis ir nuvalytomis žemuogėmis, išpilstyti į formeles ir padėti šaltai. Prieš patiekiant kiekvieną porciją papuošti suplakta su cukraus pudra grietinėle arba ledais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai