Zefyrai šokolade
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų riešutai
300 gramų zefyrai (maži)
200 gramų šokoladas ((sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos))
2 arbatiniai šaukšteliai aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
2.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
3.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
4.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.

Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Zefyrai šokolade

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.

  2. Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.

  3. Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.

  4. Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.

    Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų