Paruošti marinatą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
Zaporožės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | mėsa (filė) |
125 gramai | majonezas |
50 gramų | garstyčios |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykas majonezo marinate
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Guliašas su kiauliena
- Zrazai
- Jautienos cimesas
- Holishki (balandėliai)
- Netikras Zuikis kitaip
- Sotieji zrazai
- Virtos naminės dešrelės
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Prancūziškas triušis
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Netikras zuikis
- Kepsnys “Kelmas”
- Kepsneliai su kiauliena
- Aštroki šašlykai
- Čanachai su čiobreliais
- Sultingas šnicelis
Zaporožės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, filė,
500 gramų -
Majonezas,
125 gramai -
Garstyčios,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti marinatą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...