Žalumynų šaltibarščiai
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
30 gramų grietinė
40 gramų agurkų
40 gramų svogūnų laiškai
350 mililitrų vanduo
2 vienetai kiaušiniai
1 kilogramas bulvių
75 gramai rūgštynės
75 gramai špinatai
2 pakeliai kefyras
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Rūgštynes ir špinatus pavirinkite. Rūgštynes virkite jų pačių sultyse, špinatus - įpylę šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite.
2.
Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite su druska. Kiaušinius supjaustykite kubeliais.
3.
Į puodą supilkite kefyrą ir vandenį, sudėkite svogūnus sumaišytus su druska ir gerai viską išmaišykite. Sudėkite supjaustytus agurkus, kiaušinius, ataušusius špinatus ir rūgštynes. Pagardinkite druska bei pipirais.
4.
Viską sumaišykite ir patiekite su virtomis bulvėmis ir grietine, papuoškite krapais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žalumynų šaltibarščiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Rūgštynes ir špinatus pavirinkite. Rūgštynes virkite jų pačių sultyse, špinatus - įpylę šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite.

  2. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite su druska. Kiaušinius supjaustykite kubeliais.

  3. Į puodą supilkite kefyrą ir vandenį, sudėkite svogūnus sumaišytus su druska ir gerai viską išmaišykite. Sudėkite supjaustytus agurkus, kiaušinius, ataušusius špinatus ir rūgštynes. Pagardinkite druska bei pipirais.

  4. Viską sumaišykite ir patiekite su virtomis bulvėmis ir grietine, papuoškite krapais.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų