Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.

Žalumynų ir sūrio sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | sultinys (mėsos) |
6 riekės | duona (balta) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
200 gramų | sūris |
4 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Baravykų sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Suomiška žuvienė
-
Perlinių kruopų košė
-
Meksikietiška sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Dilgėlių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Greitoji sriubukė
Žalumynų ir sūrio sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Duona, balta,
6 riekės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...