Žalioji mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4000 gramų | agurkų |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.25 stiklinės | druska |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos su sūrio lazdelėmis
- Smaližių salotos
- Žirnelių - salierų salotos
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Iškylos salotos su krevetėmis
- Salotos su vaisiniu užpilu
- Obuolių ir salierų salotos
- Gaivios salotos su avokadu
- Šviežių kopūstų salotos
- Ryškios salotos
- Pankolių salotos
- Pavasario salotos
- Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
- Avokadų salotos
- Bertos salotos
- Salierų salotos su raugintais agurkais
- Daržovių salotos
- Krevečių salotos su vyšniomis
- Korėjietiškos morkos
- Kumpio su sūriu salotos
Žalioji mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
4000 gramų -
Aliejus,
1 stiklinė -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1/4 stiklinės -
Česnakas,
6 skiltelės - Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus, bei prieskonines žoles susmulkinti ir suversti į puodą. Supilti visus kitus produktus, išmaišyti. Palaikyti apie 1 val., kol atsiras skysčio. Tuomet išpilstyti į sterilius stiklainiukus. Sudėti tik pridengtus dangteliais stiklainiukus į puodą su vandeniu iki stiklainių pusės. Kai ima kilti burbuliukai dar puode palaikyti 15 min. Su karščiui atsparia pirštine užsukti stiklainiukus ir išimti iš vandens. Galima juos dar užklolti, kad pamažu vėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...