Žaliasis padažas bulvėms
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 mililitrų jogurtas
šiek tiek majonezas
šiek tiek cukrus
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
1 valgomasis šaukštas krapai (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas pelerūnas (kietis)
1 valgomasis šaukštas svogūnai (laiškai)
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek druska
šiek tiek garstyčios (padažas)
6 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žaliasis padažas bulvėms

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.

Reklama:

Komentarai (6)


  • [email protected] 2010-11-13 17:55

    Labai skanus padazas,valgiau ir gan daznai valgau Vokietijoje.Tai tradicinis padazas zaliasis,labai ju vertinamas.


  • Jurga 2009-05-24 18:52

    Labai skanus ir puikus padazas :jee: :taip: .Patariu ismegynti visiems :super2:


Daugiau receptų