Žagarėliai 2
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3 vienetai kiaušiniai (tryniai)
1 vienetas kiaušiniai (tryniai)
15 gramų margarinas
1 valgomasis šaukštas cukrus
2 valgomieji šaukštai degtinė
200 gramų kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virimui dar reiks aliejaus.

Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žagarėliai 2

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Virimui dar reiks aliejaus.

Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Auksiux 2009-10-02 13:38

    MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU :-)


Daugiau receptų