Ypatingieji spagečiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 skiltelės česnakas (suspausti)
90 mililitrų alyvuogių aliejaus (pirmo spaudimo)
3 vienetai ančiuvių (smulkiai supjaustyti)
0.5 arbatinio šaukštelio mėta (smulkinta)
3 saujos petražolės (kapotos3)
500 gramų spageti
1 valgomasis šaukštas kaparis (marinuotas)
12 vienetų alyvuogių (juodos, be kauliukų, smulkiai pjaustytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnaką 2-3 minutes, kol pageltonuos. Česnako skilteles išimkite. Sudėkite ančiuvius ir kepinkite juos apie 5 minutes, trindami juos šakute, kad jie išsileistų aliejuje. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite mėtas bei petražoles.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir įdėkite juos į padažą. Pabarstykite kapariais ir alyvuogėmis, gerai išmaišykite ir patiekite karštus.
Makaronų patiekalas paruoštas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Ypatingieji spagečiai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnaką 2-3 minutes, kol pageltonuos. Česnako skilteles išimkite. Sudėkite ančiuvius ir kepinkite juos apie 5 minutes, trindami juos šakute, kad jie išsileistų aliejuje. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite mėtas bei petražoles.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir įdėkite juos į padažą. Pabarstykite kapariais ir alyvuogėmis, gerai išmaišykite ir patiekite karštus.
Makaronų patiekalas paruoštas!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų