Vytinti kiaulės kumpeliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | kalendra |
0.5 arbatinio šaukštelio | mairūnas |
0.3 arbatinio šaukštelio | muskatas (maltas) |
šiek tiek | kardamonas (maltas) |
1 kilogramas | kiaulės kumpis |
100 gramų | druska |
0.3 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
0.3 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nešaldytus mėsos kumpelius ištrinkite druska ir prieskoniais ir laikykite vėsioje patalpoje uždengtame inde. Mėsą laikykite dvi savaites, kartais pavartykite. Vėliau kumpelius susukite i marlę, suriškite ir pakabinkite vėsioje patalpoje savaitei, vėliau perkelkite į ~20 laipsnių, sausą patalpą ir po savaitės jau galite vartoti.
Vytinti kiaulės kumpeliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalendra,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mairūnas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Muskatas, maltas,
1/3 arbatinio šaukštelio - Kardamonas, maltas
-
Kiaulės kumpis,
1 kilogramas -
Druska,
100 gramų -
Juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Kvapieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nešaldytus mėsos kumpelius ištrinkite druska ir prieskoniais ir laikykite vėsioje patalpoje uždengtame inde. Mėsą laikykite dvi savaites, kartais pavartykite. Vėliau kumpelius susukite i marlę, suriškite ir pakabinkite vėsioje patalpoje savaitei, vėliau perkelkite į ~20 laipsnių, sausą patalpą ir po savaitės jau galite vartoti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
erika
2017-03-07 16:25
vaizdas tai dar zalia mesa
-
jolie
2009-10-24 22:51
skanu,pasidarysiu namie.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...