2 stiklinės | cukrus |
1.5 litro | vyšnios |
2 litrai | degtinė (stipri) |
Vėliau perkoškite, supilstykite į butelius ir vartokite geromis progomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietuviškas midus
- Obuolių degtinė
- Degtinės kokteilis
- Degtinės kokteilis
- Vasariškas alaus kokteilis
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Kokteilis „Kruvinoji Meri“
- Kokteilis „Atsuktuvas“
- Gėrimas sušalus
- Moteriškas degtinės kokteilis
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Apelsinų degtinė
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
- Medžiotojų gėrimas
- Citrininis kokteilis
- Gaivioji degtinė
- Kiaušinių gėrimas
- Kokteilis „Mėtinė degtinė“
- Kokteilis „Malancia“
Vyšnių užpiltinė
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
2 stiklinės -
Vyšnios,
1.5 litro -
Degtinė, stipri,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautas ir nusausintas vyšnias supilkite į trilitrinį stiklainį, užpilkite cukrumi ir namine, stipria degtine, stiklainį uždarykite. Laikykite tamsioje vietoje 2-3 mėnesius.
Vėliau perkoškite, supilstykite į butelius ir vartokite geromis progomis.
Komentarai (20)
-
Ricka
2024-04-30 14:29
Girdejau kad būtima išimti kauliukus?
-
pauliukas
2012-09-17 21:10
laabas :-) :-) :-) :-) :-) :-) :super: :super: :super: :super: :super:
-
staras
2011-07-16 12:39
degtinės gadinimas.... %-) :-o :stop: :fuu:
-
pijoke
2010-04-23 17:03
kaip faina! :super:
-
Linksmute
2010-01-31 04:18
Ajajai - nuodingas receptas . As darydavau kitaip. Pirma - grazias vysnias uzpili spiritu .Palaikai tamsioje vietoje savaite. Tada spirita nupili , o likusias vysnias uzpili cukrumi - palaikai tamsioje siltoje vietoje kol vysnios susirauksleja ir atrodo kaip "isdziuve",o cukrus pavirtes i sirupa.Tada ta sirupa nupili , sumaisai su nuo vysniu paraudusiu spiritu , praskiedi destiliuotu vandeniu 1 ant vieno .Tamsioje saltoje vietoje palaikai dar savaite ir %-) gardumelis :-D . Viska beveik taip pat galima daryti likeri is visu raudonu vasaros uogu - tik tada vysnioms butina islupti kauliukus. :super:
-
vitka
2010-01-30 21:01
turetu but geras skonis.O ar tinka is parduotuves pirktos vysnios?gal kas zinot kaip reik per angli sutaisyt samanale?
-
pagiringas
2009-12-17 20:43
nereikia net uzpilineti tokia skania isverdu kad niekas netiki kad tokia gali iseiti :-D
gal kas nori? %-) 1ltr 12lt 45grad.panvezys urmu po 9lt. [email protected]
-
justinas
2009-10-25 17:14
receptas geras.esu daręs.tikrai, stiklainį geriau laikyt ant palangės. ir samanėlę reikia gerą naudot
-
opium
2009-07-14 14:39
tai, kad su rugiuku nelabai vysnios... rugiukas labiau limpa prie slyvu, kriausiu. ir vietoj cukraus rekomenduoju det medu - sveikiau, ir galva neskauda padauginus. %-) taip pat, tokias trauktines gaminant, rekomenduojama jas statyt ne tamsij patalpoj, o atvirksciai, ten kur saules daugiau. uogos tada labaiu atiduoda savo skoni ir kvapa :super:
-
rimas
2009-07-12 20:14
na teko kazkada toki pamegint padaryt, rezultate gavosi visai skanus likeris :)