
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | vyšnios |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((sultys)) |
500 gramų | „dansukker“ cukrus (uogienėms) |
20 gramų | šokoladas (juodas) |
2 arbatiniai šaukšteliai | konjakas ((nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Obuolių ir cukinijų pagardas
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Raugerškio uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Džemas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Paprikų ir aviečių uogienė
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Citrinos, (sultys),
1 arbatinis šaukštelis -
„Dansukker“ cukrus, uogienėms,
500 gramų -
Šokoladas, juodas,
20 gramų -
Konjakas, (nebūtina),
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...