
Vyšnių ledinė sriuba
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | vyšnios ( be kauliukų) |
160 gramų | cukrus |
1.5 litro | vanduo |
240 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vyšnias dėti į puodą. Pripilti vandens ir įdėti cukraus. Kai užvirs, pavirti 10 minučių.
2.
Į lėkštę dėti grietinę, miltus bei druską. Viską gerai išmaišyti. Pridėti porą šaukštų vyšninio sirupo (iš puodo) ir dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Grietinę supilti į puodą, gerai išmaišyti ir dar virti apie 5 minutes. Sriubą atvėsinti uždengus maisto plėvele. Prieš patiekiant galima papuošti šokolado drožlėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Mėlynių sriuba
-
Labai skani braškių sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Arbūzinė sriuba
-
Vyšnių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Aguonpienis
-
Obuolių sriuba
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Bananų sulčių sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
Vyšnių ledinė sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vyšnios, be kauliukų,
500 gramų -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
1.5 litro -
Grietinė,
240 gramų -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias dėti į puodą. Pripilti vandens ir įdėti cukraus. Kai užvirs, pavirti 10 minučių.
Į lėkštę dėti grietinę, miltus bei druską. Viską gerai išmaišyti. Pridėti porą šaukštų vyšninio sirupo (iš puodo) ir dar kartą gerai išmaišyti.
Grietinę supilti į puodą, gerai išmaišyti ir dar virti apie 5 minutes. Sriubą atvėsinti uždengus maisto plėvele. Prieš patiekiant galima papuošti šokolado drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...