Vyšnių ledinė sriuba
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų vyšnios ( be kauliukų)
160 gramų cukrus
1.5 litro vanduo
240 gramų grietinė
2 valgomieji šaukštai miltai
1 arbatinis šaukštelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vyšnias dėti į puodą. Pripilti vandens ir įdėti cukraus. Kai užvirs, pavirti 10 minučių.
2.
Į lėkštę dėti grietinę, miltus bei druską. Viską gerai išmaišyti. Pridėti porą šaukštų vyšninio sirupo (iš puodo) ir dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Grietinę supilti į puodą, gerai išmaišyti ir dar virti apie 5 minutes. Sriubą atvėsinti uždengus maisto plėvele. Prieš patiekiant galima papuošti šokolado drožlėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyšnių ledinė sriuba

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vyšnias dėti į puodą. Pripilti vandens ir įdėti cukraus. Kai užvirs, pavirti 10 minučių.

  2. Į lėkštę dėti grietinę, miltus bei druską. Viską gerai išmaišyti. Pridėti porą šaukštų vyšninio sirupo (iš puodo) ir dar kartą gerai išmaišyti.

  3. Grietinę supilti į puodą, gerai išmaišyti ir dar virti apie 5 minutes. Sriubą atvėsinti uždengus maisto plėvele. Prieš patiekiant galima papuošti šokolado drožlėmis.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų