Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuotos rūgštynės
- Gudobelių uogienė
- Apelsininė cukinija
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Cukinijų pagardas žiemai
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Žemuogių uogienė
- Marinuoti agrastai
- Agrastų uogienė
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Svarainių kompotas
- Grybai svieste
- Konservuota adžika
- Kiauliena drebučiuose
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Konservuoti pomidorai
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Rabarbarų uogienė
- Konservuoti žirneliai
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...