Apyniai pavirinami vandenyje 15 min. ir iškošiami.
Vyšnios išspaudžiamos ir sultys išpilstomos į ataušintą vandenį su apyniais. Suberiamas cukrus, sudedamos pakildytos mielės, parauginama apie 12-24 val. ir išpilstoma į butelius.

Vyšnių gira
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
5 litrai | vanduo |
1 sauja | apynių |
1 kilogramas | cukrus |
85 gramai | mielės |
2 kilogramai | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių gira
-
Gira iš vaisių sulčių
-
Spanguolių gira
-
Karamelinė gira
-
Burokėlių gira
-
Duonos gira
-
Gira iš duonos
-
Džiovintų obuolių gira
-
Morkų gira
-
Duonos ir vaisiais gira
-
Baltarusiškas medus
-
Uogų gira
-
Petrovsko gira
-
Kmynų gira
-
Gira su vaisiais
-
Avietinis kokteiliukas
-
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
-
Vaisių kokteilis
-
Burokėlių, obuolių, morkų, salierų gėrimas
-
Šokoladinė kava su vanile
Vyšnių gira
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
5 litrai -
Apyniai,
1 sauja -
Cukrus,
1 kilogramas -
Mielės,
85 gramai -
Vyšnios,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apyniai pavirinami vandenyje 15 min. ir iškošiami.
Vyšnios išspaudžiamos ir sultys išpilstomos į ataušintą vandenį su apyniais. Suberiamas cukrus, sudedamos pakildytos mielės, parauginama apie 12-24 val. ir išpilstoma į butelius.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...