
Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Itališkos daržovių salotos
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Svarainių kompotas
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Konservuoti pomidorai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Marinuoti agurkai
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Vasara stiklainyje
-
Agrastų marmeladas
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Rabarbarai žiemai
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...