Vyšnios savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Konservuota agurkų mišrainė
- Obuolienė
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Figų džemas
- Konservuota adžika
- Vyšnių kompotas
- Mėlynių kompotas
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Marinuotos voveraitės
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Žemuogių uogienė
- Spanguolių uogienė
- Marinuoti pievagrybiai
- Šaldyti grybai
Vyšnios savo sultyse
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktos vyšnios nuplaunamos ir nutraukomi koteliai. Iš pusės vyšnių išimami kauleliai, vyšnios sumalamos ir pro marlę išspaudžiamos sultys. 1 L sulčių ištirpinama 300 g cukraus ir pakaitinama iki 95° C. Likusioji pusė vyšnių su kauleliais sudedama į stiklainius, užpilama karštomis sultimis ir pasterizuojama 85° C temperatūroje 1 L talpos indai — 20 min. kaitinami kaitinamo vandens puode.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2014-06-30 10:59
Reikės pabandyti, gal skaniai gausis :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...