
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | mascarpone sūris |
200 gramų | biskvitiniai piršteliai |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | kava |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 žiupsnelis | citrinos rūgštis |
šiek tiek | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Grietinėlę išplakame su cukrumi ir citrinos rūgštimi.
2.
Sudedame maskarponę ir nedideliu greičiu viską kartu išplakame iki vientisos masės.
3.
Imame stiklinį indą, norimos formos, labai trumpam panardiname sausainius (po vieną) į kavą ir sudedame viena eile ant dugno, užpilame kremo, dedame vyšnių (jas įspaudžiame į kremą).
4.
Vėl dedame sausainius, suvilgytus kava, toliau - kremas, vyšnios ir t.t.
5.
Viršutinis sluoksnis turi būti kremo.
6.
Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu arba kakava.
7.
Palaikome kelias valandas šaldytuve. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaimiški ledai
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Biramisu
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Pascha
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Ledai su braškėmis
-
Uogienės putėsiai
-
Želė tortas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Naminė karamelė
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Citrininis kukis
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Desertas su persikais
-
Lukos želė tortas
-
Varškės sūris su žele
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Biskvitiniai piršteliai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Kava,
100 mililitrų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos rūgštis,
1 žiupsnelis - Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę išplakame su cukrumi ir citrinos rūgštimi.
Sudedame maskarponę ir nedideliu greičiu viską kartu išplakame iki vientisos masės.
Imame stiklinį indą, norimos formos, labai trumpam panardiname sausainius (po vieną) į kavą ir sudedame viena eile ant dugno, užpilame kremo, dedame vyšnių (jas įspaudžiame į kremą).
Vėl dedame sausainius, suvilgytus kava, toliau - kremas, vyšnios ir t.t.
Viršutinis sluoksnis turi būti kremo.
Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu arba kakava.
Palaikome kelias valandas šaldytuve. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...