Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai žaliosios vynuogės
50 gramų varškė
60 gramų pistacijos
1 valgomasis šaukštas grietinėlės, 35% (skysta)
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
2.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
3.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.

Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.

  2. Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.

  3. Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.

    Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų