Vynuogių pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
3 valgomieji šaukštai cukrus
120 gramų kvietiniai miltai
3 vienetai kiaušiniai
150 gramų pienas
0.5 arbatinio šaukštelio soda (nugesinta)
250 gramų vynuogės (be sėklų)
1 valgomasis šaukštas cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Įkaitiname orkaitę iki 200° C.

Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.

Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.

Kepame 30 minučių.

Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vynuogių pyragas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitiname orkaitę iki 200° C.

Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.

Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.

Kepame 30 minučių.

Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Kotryna 2016-10-01 17:40

    Geras nuostabus receptas; )


  • cobra 2012-02-17 23:42

    visai ne toks gavosi kaip nuotraukoj...


Daugiau receptų