
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
šiek tiek | agurkų (kornišonai) |
šiek tiek | vynuogės (lapai) |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai (marinavimui) |
100 mililitrų | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, vėl užvirinam, į stiklainį įberiam žiupsnelį prieskonių ir užpylę agurkus užsukam ir apklojam stiklainius nakčiai. Ryte būtinai išnešame į rūsį ar kitą vėsią patalpą. Tokiu būdu marinuoti kornišonai išlaiko žalią spalvą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Sveikas lečo be acto
-
Konservuoti žirneliai
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuota cukinija
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuoti aguročiai
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Rauginti agurkėliai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Marinuotos vyšnios
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Agurkai, kornišonai
- Vynuogės, lapai
- Česnakas
- Prieskoniai, marinavimui
-
Actas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, vėl užvirinam, į stiklainį įberiam žiupsnelį prieskonių ir užpylę agurkus užsukam ir apklojam stiklainius nakčiai. Ryte būtinai išnešame į rūsį ar kitą vėsią patalpą. Tokiu būdu marinuoti kornišonai išlaiko žalią spalvą.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Tomas
2008-12-17 09:39
Maximoj tikrai yra
-
Otas
2008-12-16 21:16
O is kur galima butu isigyti karnisonu,marinavimui?Aciu
-
Administratorius
2008-08-04 12:34
Ištaisyta, ačiū, Renata.
-
Renata
2008-08-04 09:12
Matau netikslumu- druskos 1 valg.s. ir 100ml acto marinatui reikia.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...