Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.

Vynuogių ir migdolų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vynuogės (be sėklų) |
šiek tiek | jautiena (vytinta) |
šiek tiek | migdolai |
šiek tiek | salotos (lapai) |
šiek tiek | cukrus (rudasis) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | garstyčios (grūdeliais) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų salotos
-
Lengva mišrainė
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Krevetės su kivi
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Ananasinės salotos
-
"Žalių" vitaminų salotos
-
Gaivi silkės mišrainė
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Sveikuolių salotos
-
Cezario salotos
-
Obuolių ir salierų salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Salotos „Vitaminas“
-
Salotos su šparagais
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Žalioji mišrainė
-
Valentino salotos
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
Vynuogių ir migdolų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vynuogės, be sėklų
- Jautiena, vytinta
- Migdolai
- Salotos, lapai
- Cukrus, rudasis
- Salierai
- Garstyčios, grūdeliais
- Baltieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Augustė
2010-06-07 20:04
Na taip,patiekalas su vytinta jautiena tikrai vegetariškas :-D
-
liu
2010-04-12 11:47
skanu ir su svieziomis vynuogemis, :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...