Vynuogės šokolade
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | vynuogės (geriau besėklės) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
350 gramų | pieniško šokolado |
70 gramų | šokoladas (juodas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Naminė karamelė
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Bakalieno Tinginys
- Lizdeliai
- Džiovintų vaisių saldainiai
- Kokosiniai rutuliukai
- Ledų desertas su „m&m“
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Rafaelo
- Riešutinis vaflių tortas
- Braškių želės saldainiai
- Bananai šokolade
- Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Karamelinės lazdelės
Vynuogės šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vynuogės, geriau besėklės,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas,
350 gramų -
Šokoladas, juodas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...