Vynuogės šokolade
AUTORIUS:
Viktorija
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų vynuogės (geriau besėklės)
2 valgomieji šaukštai sviestas
350 gramų pieniško šokolado
70 gramų šokoladas (juodas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vynuogės šokolade

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.

Receptą atsiuntė Viktorija
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų