Vyniotinukai su obuoliais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
120 gramų sviestas (Tešlai)
6 valgomieji šaukštai cukrus
1 vienetas kiaušiniai (aptepimui)
1 valgomasis šaukštas grietinė
400 gramų kvietiniai miltai
4 vienetai obuoliai (Įdarui)
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
0.5 stiklinės razinos
1 vienetas kiaušiniai (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą padalinam į 3 dalis, jas visas iškočiojame plonai. Obuolius susmulkinam, sumaišom su razinom, cukrum, vaniliniu cukrum ir cinamonu. Ant kiekvienos tešlos dalies dedame po trečdalį įdaro, susukame voleliu, aptepame plaktu kiaušiniu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20 - 25 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinukai su obuoliais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą padalinam į 3 dalis, jas visas iškočiojame plonai. Obuolius susmulkinam, sumaišom su razinom, cukrum, vaniliniu cukrum ir cinamonu. Ant kiekvienos tešlos dalies dedame po trečdalį įdaro, susukame voleliu, aptepame plaktu kiaušiniu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20 - 25 min.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų