Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų | mėlynių uogienės |
4 valgomieji šaukštai | kiaušiniai |
200 gramų | varškė |
150 gramų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinius su cukrumi šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą maišant. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti aliejumi ar sviestu.
2.
Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 10 minučių. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
3.
Greitai tepti uogienės, sumaišytos su citrinos sultimis, vaškės sumaišytos su plakta su vanilinu, grietinėle. Tuomet, apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, apvynioti tuo apatiniu sviestiniu popieriumi.
4.
Kiek palaikyti šaldytuve, o po to dar lengvai užslėgti. Prieš valgant galima užberti cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiovintų slyvų pyragas
- Baklava
- Kuršėnų vyniotnis
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
- Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
- Gaivusis pyragas
- Ramunės obuolių pyragas
- Dangiškas pyragas su Spelta
- Kokosinis obuolių pyragas
- Slyvų pyragas
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Pyragas su persikais
- Neapolietiškas pyragas
- Pyragas "Karpatai"
- Pyragas su persikais ir pudingu
- "Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
- Gaivus pyragas
- Minkštutis obuolių pyragas
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Mėlynių uogienė,
250 gramų -
Kiaušiniai,
4 valgomieji šaukštai -
Varškė,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą maišant. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti aliejumi ar sviestu.
Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 10 minučių. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
Greitai tepti uogienės, sumaišytos su citrinos sultimis, vaškės sumaišytos su plakta su vanilinu, grietinėle. Tuomet, apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, apvynioti tuo apatiniu sviestiniu popieriumi.
Kiek palaikyti šaldytuve, o po to dar lengvai užslėgti. Prieš valgant galima užberti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...