Vyniotinis su spirgučiais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 gramų bulvių (virtos)
250 gramų kvietiniai miltai
250 gramų kiaulienos lašiniai (paspirginti)
2 vienetai kiaušiniai
1 vienetas svogūnai
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
1 stiklinė pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės sutarkuojamos arba sumalamos mėsmale, į jas įberiama miltų, druskos, įmušamas kiaušinis ir užminkoma kieta tešla (ji minkoma, kol nustoja lipusi prie dubens kraštų). Po to ant miltais pabarstytos lentos iškočiojamas piršto storio lakštas. Smulkiai supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas kartu su spirgučiais, įberiama petražolių, daug druskos bei pipirų. Paruoštas įdaras lygiai užtepamas ant tešlos lakšto. Po to lakštas gražiai suvyniojamas ir supjaustomas 5 cm ilgio gabaliukais. Vyniotiniai sudedami į keptuvę, apšlakstomi riebalais ir kepami. Kartkartėmis aplaistomi 1—2 šaukštais pieno. Valgyti paduodami karšti.

Vyniotinis su spirgučiais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulvės sutarkuojamos arba sumalamos mėsmale, į jas įberiama miltų, druskos, įmušamas kiaušinis ir užminkoma kieta tešla (ji minkoma, kol nustoja lipusi prie dubens kraštų). Po to ant miltais pabarstytos lentos iškočiojamas piršto storio lakštas. Smulkiai supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas kartu su spirgučiais, įberiama petražolių, daug druskos bei pipirų. Paruoštas įdaras lygiai užtepamas ant tešlos lakšto. Po to lakštas gražiai suvyniojamas ir supjaustomas 5 cm ilgio gabaliukais. Vyniotiniai sudedami į keptuvę, apšlakstomi riebalais ir kepami. Kartkartėmis aplaistomi 1—2 šaukštais pieno. Valgyti paduodami karšti.

Gairės: Keptuvėje
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...