Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
AUTORIUS:
Inga
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
125 gramai sūris ((Filadelfijos))
80 gramų miltai
40 gramų kakava (milteliai)
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
200 gramų sviestas
6 vienetai kiaušiniai
150 gramų cukrus
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
400 mililitrų grietinėlės, 35% (plakamoji)
4 valgomieji šaukštai cukraus pudra
1 saujelė vyšnios
Glajui:
100 gramų šokoladas (juodas)
250 mililitrų pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Ištirpinti sviestą ir padėti šiltai. Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir indą su mase padėti ant garuojančio puodo su vandeniu bei maišyti, kol ištirps cukrus ir sušils kiaušiniais.
2.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir šią masę atsargiai, per 3 kartus, sukrėsti į kiaušinių masę. Pabaigoje, supilti sviestą.
3.
Į didelę kvadratinę skardą, padengtą kepimo popieriumi supilti tešlą ir kepti 180 temp. 20 min.
4.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo. Tada sudėti sūrį ir dar paplakti.
5.
Kai pyragas atvėsta, tepti grietinėlės ir sūrio kremą, dėti vyšnių ir suvynioti vyniotinį.

Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Glajui:
Gaminimo eiga:
  1. Ištirpinti sviestą ir padėti šiltai. Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir indą su mase padėti ant garuojančio puodo su vandeniu bei maišyti, kol ištirps cukrus ir sušils kiaušiniais.

  2. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir šią masę atsargiai, per 3 kartus, sukrėsti į kiaušinių masę. Pabaigoje, supilti sviestą.

  3. Į didelę kvadratinę skardą, padengtą kepimo popieriumi supilti tešlą ir kepti 180 temp. 20 min.

  4. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo. Tada sudėti sūrį ir dar paplakti.

  5. Kai pyragas atvėsta, tepti grietinėlės ir sūrio kremą, dėti vyšnių ir suvynioti vyniotinį.

    Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Inga
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų