Vyniotinis "Siurprizas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
100 gramų | špinatai |
100 gramų | bruknės |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 žiupsnelis | prieskoniai („Chmeli-Suneli“) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
2.
Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.
3.
Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.
4.
Vyniotinį aptepkite medumi.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
6.
Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.
7.
Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Kiaulienos šašlykai
- Kapota keri mėsa
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Netikras Zuikis kitaip
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Kaspinėliai su špinatais
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Bačkonių suktinukas
- Ūkininko suktinukas
- Kepta menkė
- Kepta kiškiena marinate
- Prancūziškas triušis
- Šašlykai su majonezu
- Vyniotinis Kubilas
Vyniotinis "Siurprizas"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Špinatai,
100 gramų -
Bruknės,
100 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, „Chmeli-Suneli“,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.
Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.
Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.
Vyniotinį aptepkite medumi.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.
Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...