šiek tiek | sojos padažas (grybų skonio) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
50 gramų | kopūstai (švieži) |
5 vienetai | bulvių |
300 gramų | voveraitės |
15 gramų | jūros kopūstai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | svogūnai (nedidelė galvutė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorinė sriuba
- Bulvienė su grybais ir riešutais
- Kreminė vištienos sriuba
- Trinta špinatų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Svogūnienė su aviena
- Šamienė
- Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
- Sriuba "Čili"
- Gurmaniška pomidorų sriuba
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Vitaminų sriuba
- Sriuba su skumbre
- Šaldytų grybų sriuba
- Šviežių miško grybų sriuba
- Vengriška žuvienė
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Sriuba „Minestrone“
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Paprikų ir vištienos sriuba
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas, grybų skonio
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Kopūstai, švieži,
50 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Voveraitės,
300 gramų -
Jūros kopūstai,
15 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Svogūnai, nedidelė galvutė
- Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskutame, nuplauname ir supjaustome morkas su bulvėmis. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkiname kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikt sveikas. Visus ingredientus dedame į puodą verdančio vandens ir paverdame truputį. Tuomet dedame jūros kopūstus, įlašiname keletą lašų grybų skonio sojos padažo, beriame likusius prieskonius ir verdame viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.
Komentarai (7)
-
Dzūkas
2011-02-26 20:18
%-) Tai gal iš Voveruškų..,o ne iš voveraičių,gaila būtų tokį gyvūnėlį virt!!!
-
Juste*
2010-08-24 18:54
labai skanu %-) %-) %-)
-
iluminatas
2009-07-30 12:58
Na nuotraukos tikrai grazios o jeigu ir skanu prie viso to !? Reiks isbandyti. :ok: :-o :valgau:
-
Autore
2009-04-27 23:05
Aciu, green o:-)
-
green_raven
2009-04-26 23:51
O jau nuotraukos kokios.... 8-| Mmmm, atrodo dieviškai skanu.... :super:
-
Angele
2008-08-18 13:37
Gaunasi šiek tiek kartoka su jūros kopūstais, gal juos prieš tai reikia pamirkyti ar panašiai?