Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | voveraitės |
300 gramų | bulvių |
150 gramų | morkos |
šiek tiek | vištiena (kaulai (sultiniui išvirti)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Trinta pievagrybių sriuba
- Krevečių sriuba
- Sriuba su paparčio ūgliais
- Itališka svogūnų sriuba
- Daržovių sriuba
- Barščiai
- Austrių sriuba
- Šamienė
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Lauko čili sriuba
- Baravykų sriuba
- Hamburgiška ungurio sriuba
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Rūgštynių sriuba
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Morkos,
150 gramų - Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
- Druska
- Grietinė
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...