Voveraičių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | acto |
100 gramų | voveraitės |
1 vienetas | pomidorai |
100 gramų | žuvis (kepta) |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos su šparagais
- Grūdėtos varškės salotos
- Cezario salotos
- Keptos salotos su vištiena
- Lašišos salotos
- Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
- Silkė su daržovėmis
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Baltos salotos su dešra
- Rūkytos žuvies salotos
- Skanumynas
- Karštos bulvių salotos
- Krabų mėsos ir grybų salotos
- Salotos su krabų lazdelėmis
- Salotos su vištiena
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Fantastiškos salotos
- Makaronų salotos su kumpiu
- Cukinija su ančiuviais
- Naminė (Balta) mišrainė
Voveraičių salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Voveraitės,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Žuvis, kepta,
100 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...