
Voveraičių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | acto |
100 gramų | voveraitės |
1 vienetas | pomidorai |
100 gramų | žuvis (kepta) |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Švežių kopūstų salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Neapolio salotos
-
Salotos "Kačiukai"
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Burokėlių salotos su porais
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Salotos su liežuviu
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Lašišos salotos
-
Salotos su ančiuviais
Voveraičių salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Voveraitės,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Žuvis, kepta,
100 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...