Voveraičių padažas
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 galvos svogūnai
300 gramų voveraitės
šiek tiek druska
100 mililitrų grietinėlės, 35% ( (35 procentų))
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.

Reikalui esant pagardinti druska.

Populiariausi receptai šią savaitę

Voveraičių padažas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.

Reikalui esant pagardinti druska.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų