Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.
Voveraičių padažas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 galvos | svogūnai |
300 gramų | voveraitės |
šiek tiek | druska |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% ( (35 procentų)) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Rytietiškas pipirų padažas
- Grybų padažas
- Pomidorų čatni
- Raudonasis padažas
- Padažas su voveraitėmis
- Pikantiškas padažas
- Raudonas grietinės padažas
- Aštri salsa
- Žuvies padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Aviečių padažas desertams
- Padažas – marinatas
- Brokolių padažas
- Kavos padažas
- Morkų ir svogūnu padažas
- Saldžiaaštris padažas
- Padažas prie kugelio
- Avokadų padažas su citrina
- Gvakamolė
Voveraičių padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Svogūnai,
2 galvos -
Voveraitės,
300 gramų - Druska
-
Grietinėlė, 35%, (35 procentų),
100 mililitrų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...