Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai | medus |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | sezamų aliejus |
1 vienetas | žalioji citrina |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (saldi, malta) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai (maltas) |
šiek tiek | imbieras |
4 skiltelės | česnakas (šaknis) |
1 kilogramas | vištiena (sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
2.
Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
3.
Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprikų suktinukai
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Kiaušinis avokade
- Aitri kepta šoninė
- Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
- Krevečių sumuštiniai
- Žvynabudės muštiniai
- Pica studentiška
- Troškinti daržovių suktinukai
- Šventiniai žaliukai
- Šulinėliai su žandenomis
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Tobulas mėsainis
- Daržovių užkandėlė
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Įdaryti artišokai
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Gurmanų suktinukai
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Sezamų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žalioji citrina,
1 vienetas -
Paprika, saldi, malta,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Česnakas, šaknis,
4 skiltelės -
Vištiena, sparneliai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...