Vištų sparnelius įtrinkite prieskoniais ir aptepkite garstyčiomis bei majonezu. Leiskite pasimarinuoti bent 2 valandas.
Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanūs ir nesausi vištų sparneliai bus, jei kepsite sudėję į „kepimo rankovę“.
Skanaus!

Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 kilogramas | vištų sparneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Įdaryta velykinė antis
-
Kepta antiena
-
Šventinė višta
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Įdaryta antis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena jogurto marinate
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Keptos kurapkos
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena saldžiarūgščiai
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Vištų sparneliai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtrinkite prieskoniais ir aptepkite garstyčiomis bei majonezu. Leiskite pasimarinuoti bent 2 valandas.
Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanūs ir nesausi vištų sparneliai bus, jei kepsite sudėję į „kepimo rankovę“.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (13)
-
Laima
2016-01-27 09:52
Kepimo rankovė - tai toks specialus maišelis, kuriame kepant mėsa išlieka sultinga. Parduodami skyriuje prie kepimo popieriaus ir folijos.
-
Nikolai
2016-01-02 12:49
ta rankove yra kepimo poperius taip?
-
mindaugas
2014-04-10 17:30
kas ta kepimo rankove
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...