Vištų kepenėlės su ananasais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištų kepenėlės |
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | ananasų (sirupas) |
2 valgomieji šaukštai | ananasų (sirupas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daniškai paruošta vištiena
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Višta ant alaus butelio
- Citrininė višta
- Vištienos gabaliukai aluje
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Troškinta vištiena
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Kebabas
- Kepta žąsies kulšelė
- Sojų marinatas vištienai
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
Vištų kepenėlės su ananasais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ananasai, sirupas,
4 vienetai -
Ananasai, sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas
2017-05-06 10:59
iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......
-
Mimi
2009-01-12 18:00
Ka tik gaminau, skanu ;-) tik as dar patroskinau grietineje :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...