Vištą išdarinėti ir išimti kaulus. Mėsą išlyginti, išmušti, pabarstyti citrinos rūgšties, kmynų, druskos, tarkuoto muskato riešuto mišiniu.
Slyvas gerai išmirkyti, supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su gerai išplaktu kiaušiniu, sudėti ant mėsos, suvynioti vyniotinį, stipriai suspausti, surišti, dėti į skardą, viršą aptepti sviestu, įpilti truputį vandens ir kepti orkaitėje apie 1—1,5 val. retkarčiais palaistant.
Iškepusį vyniotinį truputį paslėgti ir atšaldyti. Vietoj slyvų galima dėti razinas, džiovintų obuolių skilteles bei šviežių obuolių skilteles, pakepintas svieste.
Prieš tiekiant nuo vyniotinio nuimami siūlai, vyniotinis pjaustomas griežinėliais, puošiamas žalumynais.

Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 stiklinės | slyvos (džiovintos, be kauliukų) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (Tarkuotas) |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištiena su čili
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Paukštienos apkepas
-
Vištiena garų puode
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Blauzdelės grilyje
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištiena su daržovėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos, be kauliukų,
2 stiklinės -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Muskatas, Tarkuotas
- Vanduo
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėti ir išimti kaulus. Mėsą išlyginti, išmušti, pabarstyti citrinos rūgšties, kmynų, druskos, tarkuoto muskato riešuto mišiniu.
Slyvas gerai išmirkyti, supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su gerai išplaktu kiaušiniu, sudėti ant mėsos, suvynioti vyniotinį, stipriai suspausti, surišti, dėti į skardą, viršą aptepti sviestu, įpilti truputį vandens ir kepti orkaitėje apie 1—1,5 val. retkarčiais palaistant.
Iškepusį vyniotinį truputį paslėgti ir atšaldyti. Vietoj slyvų galima dėti razinas, džiovintų obuolių skilteles bei šviežių obuolių skilteles, pakepintas svieste.
Prieš tiekiant nuo vyniotinio nuimami siūlai, vyniotinis pjaustomas griežinėliais, puošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Sandra
2016-09-06 21:50
Kaip isimti kaulus?
-
lana
2015-04-18 19:12
O kur kiausini deti?,
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...