Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
1 sauja kalendra (smulkinti lapai (Cilantro))
2 vienetai vištienos filė (krūtinėlės, didėlės)
120 gramų grybai
15 gramų sviestas
2 skiltelės česnakas (sutrintas)
15 gramų džiūvėsėliai
1 sauja petražolės (smulkinti lapai)
šiek tiek juodieji pipirai (šv. malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuplauti ir smulkiai supjaustyti grybus (atrodo daug, bet jie susitrauks). Ištirpinti sviestą keptuvėje, sudėti gerai sugrūstą česnaką (sugrūsto česnako visai kitos skonio savybės ir kvapo iš burnos pasekmės) išmaišyt ir ant lengvos ugnies kaitinti maišant ~10min. Tuo metu orkaitė įkaitinama iki 200C.
Sudėti į česnaką žalumynus, įdėti truputį druskos ir gausiai maltų pipirų. Sudėti džiūvesėlius, kad sutrauktų drėgmės perteklių. Gerai išmaišoma ir paliekama atvėsti.

Krūtinėlėse padaryti gilias įpjovas, užpildyti jas kepintomis daržovėmis ir sulenkus sukabinti ar persmeigti kokteilinėmis lazdelėmis, kad neišsivyniotų. Sudėti į orkaitei tinkamą indą ir kepti, kol vištiena pilnai iškeps (~25min).
Patiekiama su tradiciniu bulvių ar daržovių garnyru arba su ryžiais.
SKANAUS.

Neužmirškite išimti kokteilinių lazdelių – jos nevalgomos cha cha cha...

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplauti ir smulkiai supjaustyti grybus (atrodo daug, bet jie susitrauks). Ištirpinti sviestą keptuvėje, sudėti gerai sugrūstą česnaką (sugrūsto česnako visai kitos skonio savybės ir kvapo iš burnos pasekmės) išmaišyt ir ant lengvos ugnies kaitinti maišant ~10min. Tuo metu orkaitė įkaitinama iki 200C.
Sudėti į česnaką žalumynus, įdėti truputį druskos ir gausiai maltų pipirų. Sudėti džiūvesėlius, kad sutrauktų drėgmės perteklių. Gerai išmaišoma ir paliekama atvėsti.

Krūtinėlėse padaryti gilias įpjovas, užpildyti jas kepintomis daržovėmis ir sulenkus sukabinti ar persmeigti kokteilinėmis lazdelėmis, kad neišsivyniotų. Sudėti į orkaitei tinkamą indą ir kepti, kol vištiena pilnai iškeps (~25min).
Patiekiama su tradiciniu bulvių ar daržovių garnyru arba su ryžiais.
SKANAUS.

Neužmirškite išimti kokteilinių lazdelių – jos nevalgomos cha cha cha...

Reklama:

Komentarai (3)


  • alfa 2016-06-11 13:03

    o kur pievagrybiai dingo


Daugiau receptų