Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventiška žąsies krūtinelė
- Kalakutienos guliašas
- Kepta šventinė žąsis
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Vištiena orkaitėje
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Vištienos file kepsnys
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
- Blauzdelės grilyje
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Vištiena su ryžiais
- Įdarytos bandelės
- Keptos vištos blauzdelės
- Rūkytas kalakutas
- Kepta vištiena
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...