Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai vištiena (ketvirčiai)
0.5 litro alaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.

Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.

Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų