3 vienetai | vištiena ( krūtinėlės filė ) |
2 vienetai | vištiena (šlaunelių mėsa ) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sūrelis (lydytas) |
100 gramų | sūris ( (puskietis) ) |
10 lapų | špinatai |
1 saujelė | krapai |
50 gramų | sviestas |
1 sauja | moliūgų sėklos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventiniai drebučiai
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištienos kotletukai su varške
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Vištiena su daržovemis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Kepta žąsies kulšelė
- Traškūs vištos sparneliai
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Aštrios vištų kepenėlės
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Kepta antiena
- Vištienos širdelių blyneliai
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, krūtinėlės filė ,
3 vienetai -
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sūrelis, lydytas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, (puskietis) ,
100 gramų -
Špinatai,
10 lapų -
Krapai,
1 saujelė -
Sviestas,
50 gramų -
Moliūgų sėklos,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Krūtinėlę perpjauti horizontaliai į 2 ar 3 dalis ir šiek tiek lengvai pamuškite per plėvelę. Šlaunelių mėsą irgi supjaustyti kuo ploniau ir pamušti taip pat.
Kiaušinius išvirti, bus reikalingi tik balstymas, o ne trynys (nors galima dėti ir jį – įdras bus geltonesnis) ir smulkiai supjaustyti bei sumaišyti su lydytu sūreliu (geriausia su žolelėmis) ir smulkiai sutarkuotu sūriu, pagardinti druska, pipirais. Pridėti sutrupintų moliūgų sėklų.
Špinatus supjaustyti šiaudeliais, krapus smulkiai ir ištirpintame svieste juos patroškinti kelias minutes. Tada supilti ant kiaušinių ir gerai išmaišyti. Atvėsinti.
Ant folijos sudėti vištienos filė, šiek tiek „palopyti“ šlaunelių mėsa, apibarstyti druska ir pipirais, uždėti įdarą, tolygiai paskirstyti ir suvynioti.
Kepti iki 150-160 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Skanaus.