Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.

Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | vištiena |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (skystos) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Greitukas“
-
Šutinta stirniena
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Mėsos kukuliukai
-
Šašlykai gurmanams
-
Paprastasis guliašas
-
Maltinukai su sūriu
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kotletukai ant laužo
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Steikas
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kotletai "Du viename"
-
Aštrus guliašas
-
Čili jautienos gaminimas
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios, skystos,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Dešrelės, rūkytos,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...