1 vienetas | vištiena ( krūtinėlė) |
3 vienetai | slyvos (džiovintos) |
3 vienetai | abrikosų (džiovinti) |
1 valgomasis šaukštas | kumpis |
0.5 vieneto | svogūnai |
20 gramų | sūris |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazdelės su sūriu
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Pavasariu alsuojanti pica
- Kiaušinienė
- SPELTOS pica
- Aštrus krevečių užkandis
- Vegetariškos picutės
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Vištos spurgos
- Keptos krevetės
- Pyragėliai su daržovėmis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Lašišos vėrinukai
- Picos - ricos
- Pievagrybių garnyras
- Uždara pica
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Piršteliai su kmynais
Vištienos vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
3 vienetai -
Abrikosai, džiovinti,
3 vienetai -
Kumpis,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Sūris,
20 gramų - Druska
- Prieskoniai, vištienai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Džiovintas slyvas ir abrikosus pamerkti į drungną vandenį.
Krūtinėlė perpjaunama taip, kad atsiverstų tarsi knyga, įtrinamos prieskoniais. Ir leidžiama pasimarinuoti. Per tą laiką smulkiais susipjaustyti kumpį, svogūną ir išmirkusius abrikosus bei slyvas. Tai ir bus įdaras.. Šiek tiek įberti druskos ar mėgstamų prieskonių bei įpilti šaukštą aliejaus
Ant abiejų vištienos puselių dedamas šiaudeliais supjaustytas sūris. Ant vienos puselės - įdaras. Antra puselė viskas uždengiama, suformuotas vynuotinis susegama mediniais smeigtukais, kad neišsižiotų ir įdaras kepant neišvirstų. Apibarstyti Provanso žolelėmis.
Vyniotinis dedamas į foliją ir iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepama 40 min.
Iškeptam vyniotiniui leisti šie tiek ataušti, tada išimti iš folijos, supjaustyti. Išimti smeigtukus. Papuošti žalumynais. Skanaus.
Komentarai