Vištienos filė sudėti į pasūdytą vandenį.
Virti 25-30 minučių. Vištieną išgriebti.
Į vištienos sultinį pridėti svogūno griežinėlių, supjaustytą morką, cukinijos minkštimą ir bulvių kubelius. Virti 10 min.
Po to supilti pieną ir virti dar 5-8 minutes.
Sriubą galima sutrinti.
Vištienos sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | morkos |
1 litras | vanduo |
200 gramų | cukinija |
100 mililitrų | pienas |
4 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
250 gramų | vištienos filė |
0.5 vieneto | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Trinta kukurūzų sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Rūgštynių kremas
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Pupelių sriuba
- Lietuviška kopūstienė
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Moliūgų sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Žirnelių sriuba
- Florentietiška špinatų sriuba
- Lauros šaltibarščiai
- Tiršta sūrio sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Žuvienė iš konservų
- Pomidorinė kopūstų sriuba
Vištienos sultinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
1 vienetas -
Vanduo,
1 litras -
Cukinija,
200 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Bulvės,
4 vienetai - Druska
-
Vištienos filė,
250 gramų -
Svogūnai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė sudėti į pasūdytą vandenį.
Virti 25-30 minučių. Vištieną išgriebti.
Į vištienos sultinį pridėti svogūno griežinėlių, supjaustytą morką, cukinijos minkštimą ir bulvių kubelius. Virti 10 min.
Po to supilti pieną ir virti dar 5-8 minutes.
Sriubą galima sutrinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...