
Vištienos sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | vanduo |
700 gramų | vištiena (ar jos dalys) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Špinatų sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Sriuba "Fazenda"
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Brokolių sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Burokėlių sriuba
-
Gardi dešros sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Sultinys su pievagrybiais
Vištienos sultinys
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Vištiena, ar jos dalys,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...