Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.
Vištienos sriuba su koldūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | vištienos filė |
2.5 litro | vanduo |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Brokolių sriuba
- Pupelių sriuba su sūriu
- Florentietiška špinatų sriuba
- Sriuba "Čili"
- Pomidorinė sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Moliūgų sriuba
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Pupelių sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Trinta pievagrybių sriuba
- Ukrainietiški barščiai
- Šaltibarščiai
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Pieniška sriuba su cukinija
Vištienos sriuba su koldūnais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Vanduo,
2.5 litro -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...