Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Vištienos sparneliai su medumi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
18 vienetų | vištų sparneliai |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
250 gramų | medus |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Kalakutienos guliašas
- Bulvių košė su vištiena
- Vištiena garų puode
- Vištiena su persikais ir kariu
- Troškintos kurapkos
- Višta, įdaryta vaisiais
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Filiukai pataluose
- Lazanija su vištiena
- Putpelės obuolių sultyse
- Gardžioji vištiena
- Vištiena pietums
Vištienos sparneliai su medumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vištų sparneliai,
18 vienetų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
250 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...