
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | vištiena (šlaunelės (be kaulo)) |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (džiovintos) |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (česnakinis (šaukštai - nubraukti)) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
2.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
3.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištiena su ryžiais
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Višta ant alaus butelio
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kepta vištiena
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo),
6 vienetai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Mairūnas,
1 arbatinis šaukštelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis -
Petražolės, džiovintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, vištienai ,
1 žiupsnelis -
Majonezas, česnakinis (šaukštai - nubraukti),
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai