
Vištienos širdelių blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištų širdelės |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek kad tešla būtų tiršta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su rabarbarais
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Višta ant alaus butelio
-
Anties šlaunelės
-
Įdaryta antis
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Bulvių košė su vištiena
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos filė suktinukai
-
Troškinta vištiena
-
Kepta kurapka
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Vištienos širdelių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų širdelės,
500 gramų - Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Kvietiniai miltai, tiek kad tešla būtų tiršta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...