Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
450 gramų vištiena (file)
2 arbatiniai šaukšteliai kalendra (malta)
1 arbatinis šaukštelis kmynai
4 skiltelės česnakas
4 vienetai svogūnai (raudonas)
1 gabalas imbieras
1 valgomasis šaukštas ciberžolė
1 arbatinis šaukštelis druska
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
2.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.

Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.

  2. Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
    Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.

    Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų