Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, fermentiniu sūriu, majonezu, sugrūstu česnaku ir druska bei pipirais. Avižinius dribsnius užpilkite užvirintu pienu, palaikykite 5 minutes ir supilkite į vištienos faršo masę. Gerai išmaišykite.
Vištienos faršu išklokite kepimo indą, atkartodami indo formą.
Sudėkite į „vištienos krepšelį“ grybus ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kiaušinių plakinys: išplakti kiaušiniai sumaišyti su pienu ir prieskoniais.
Į įdarą suberkite kubeliais supjaustytą sūrį.
Kepkite 200-220° C orkaitėje apie 45-50 minučių.

Vištienos pyragas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska (užpilui) |
400 gramų | grybai (marinuoti ar šaldyti, miško grybų mišinys) |
50 gramų | sūris (fermentinis, smulkiai sutarkuotas) |
3 vienetai | kiaušiniai (užpilui) |
60 mililitrų | pienas (užpilui) |
0.5 kilogramo | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai (užpilui) |
3 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
3 valgomieji šaukštai | pienas (užpilui) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska (užpilui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | cukrus (užpilui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos keksiukai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Kepta višta su obuoliais
-
Šventinis kalakutas
-
Šventinė višta
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištiena su rabarbarais
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Virta apkepinta vištiena
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Skanioji vištytė
Vištienos pyragas su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska, užpilui
-
Grybai, marinuoti ar šaldyti, miško grybų mišinys,
400 gramų -
Sūris, fermentinis, smulkiai sutarkuotas,
50 gramų -
Kiaušiniai, užpilui,
3 vienetai -
Pienas, užpilui,
60 mililitrų -
Vištienos faršas,
0.5 kilogramo -
Kiaušiniai, užpilui,
1 vienetas -
Avižiniai dribsniai,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas, užpilui,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska, užpilui
- Juodieji pipirai, malti
- Cukrus, užpilui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, fermentiniu sūriu, majonezu, sugrūstu česnaku ir druska bei pipirais. Avižinius dribsnius užpilkite užvirintu pienu, palaikykite 5 minutes ir supilkite į vištienos faršo masę. Gerai išmaišykite.
Vištienos faršu išklokite kepimo indą, atkartodami indo formą.
Sudėkite į „vištienos krepšelį“ grybus ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kiaušinių plakinys: išplakti kiaušiniai sumaišyti su pienu ir prieskoniais.
Į įdarą suberkite kubeliais supjaustytą sūrį.
Kepkite 200-220° C orkaitėje apie 45-50 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
.....
2015-11-05 13:24
Kiek tu kiausiniu?kiek to pieno?kazkaip nesuprantama.....
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...